Heidi og Sørens bryllup
Forside > Om Heidi

Om Heidi

Heidi Gadegaard Pedersen.

Heidi er født i Ravnstrup på Grønnegadegård i 1974. Hun blev uddannet køkkenleder i 1995 og har de seneste år arbejdet med mennesker med forskellige handicaps.

Søskende: Den ældste søster Laila er gift med Søren og bor på en gård i Tapdrup lidt øst for Viborg. Den mellemste søster Berit er gift med Jens Ole, og de driver fødegården med ca 130 køer.

Interesser

En af Heidis store interesser er madlavning. Her er det en bryllupskage til Sørens lillesøsters bryllup.

 

Bryllupskage til veninde Annettes bryllup.

 

 

Et sjovt billede taget en aften ved Vesterhavet ved Bovbjerg. Heidi har solen i sin hånd. (Taget med "Logitech PocketDigital 130" - et 1-megapixel kamera på 8*4*1 cm!)

 

Heidi skubber til Eiffeltårnet...! (det er helt ægte - ingen billed-manipulation! Heidi står på et plateau ca 1 km fra Eiffel-tårnet og billedet er taget af Søren liggende på jorden ca 3 meter fra Heidi - desværre havde Søren ikke stativ med til kameraet, så derfor blev selve tårnet noget rystet)

 

Heidi har haft orlov til at læse HF enkeltfag, og er lige startet som personlig hjælper igen på fuld tid i Struer. Derudover har hun et deltidsjob som overvågende nattevagt for en multihandicappet 4-årig dreng i Holstebro.